Рюкзак Regatta

Довжина: 29
Ширина: ~18
Висота: 25,5
Матеріал: 100% поліестер
Довжина: 29
Ширина: ~18
Висота: 25,5
Матеріал: 100% поліестер
доставка з м. Одеса
485 грн
485 грн