Рюкзак Ben Sherman

Довжина: 30
Ширина: 15
Висота: 39
Матеріал: 100% поліестер
Довжина: 30
Ширина: 15
Висота: 39
Матеріал: 100% поліестер
доставка з м. Полтава
500 грн
500 грн